ウェスティンホテル東京

4.2 (321件のレビュー)

153-8580, 日本, 東京都, 目黒区, 三田1-4-1   •  天気:    •   現地時刻:     •  電話: (81) (3) 5423 7000   

4.2

ウェスティンホテル東京メールニュース | October 2015

The Westin Tokyo Mail News | October 2015
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オクトーバーフェストをテーマに実りの秋を祝う

OKTOBERFEST

ドイツのバイエルン州ミュンヘン市で開催される世界一のビール祭り、オクトーバーフェストをテーマに、10月は5つのレストランがそれぞれのシェフの感性で仕上げた個性豊かなお料理をご用意いたします。

Enjoy traditional Bavarian cuisine from the south of Germany, where Oktoberfest originated, and 5 varieties of beer from Germany and around the world.

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秋を満喫、ワールドマロン・デザートブッフェ

WORLD MARRON DESSERT BUFFET

インターナショナルブッフェレストラン「ザ・テラス」のデザートブッフェ、10月と11月は魅惑的な秋のフルーツを贅沢に楽しめる「ワールドマロン・デザートブッフェ」。マロンスイーツの定番 「モンブラン」をはじめ、秋の味覚をふんだんに使った約40種類のシェフ特製スイーツが並びます。

Chestnut desserts: the desserts will feature the seasonal ingredients of autumn. Try our European sweets and fresh fruit desserts.

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エグゼクティブフロアご宿泊ゲスト限定、ウェスティン ジャパンデイズ

WESTIN JAPAN DAYS KOKORO OF JAPAN

日本の文化や歴史をご紹介するイベント「ウェスティン ジャパンデイズ」。10月31日(土)までエグゼクティブクラブラウンジにて日本の伝統工芸品をテーマに人間国宝作家の美しくかつ高い技術により作られた作品を展示いたします。エグゼクティブフロアご宿泊の際は最高峰の日本伝統工芸品の世界をご堪能ください。

The "Westin Japan Days" is an event for introducing Japanese culture and history. This theme is Japanese traditional crafts. Traditional crafts are handmade art works that are made with "craftsmanship", which has been developed in the Japanese climate and lifestyle culture from ancient times and succeeded to the present. We display the traditional crafts created by artisans of exceptional skills. Those who were designated as Living National Treasures in Japan. Please enjoy the world of Japan's top traditional crafts.
*Available only to guests staying on the Executive floors.

日本酒の会 北の誉

MAI JAPANESE SAKE DINNER "KITA NO HOMARE"

秋も深まる10月28日(水)、日本料理「舞」では北海道随一の酒蔵「北の誉」の日本酒の会を開催。酒造りに適した気候と、小樽の名水、「甘酸辛苦渋」を知り尽くした職人の心意気と技が一滴一滴に活かされた「北の誉」より4種の銘酒と料理長 岩根和史の手による会席料理を味わう一夜です。

Be delighted with the one day special event, Sake Dinner featuring Japanese Kaiseki dishes prepared by Chef Kazushi Iwane, paired with 4 kinds of Sake from Otaru in Hokkaido, the best climate for sake brewing.

テタンジェ シャンパーニュディナー

TAITTINGER CHAMPAGNE DINNER

テタンジェは、その名を社名に掲げるテタンジェ家が今なおオーナー兼経営者である希少な大手シャンパーニュ・メゾンです。10月23日(金)のシャンパーニュディナーでは、“ル・テタンジェ”国際料理賞コンクール ジャポンの審査員でもある総料理長 沼尻寿夫の心づくしの美食のマリアージュをお楽しみください。

Taittinger is one of the few champagne houses which has been remaining as family-run business. Enjoy five different kinds of Taittinger and the gastronomic cuisine by Executive Chef Toshio Numajiri, who is the member of judges in a competition, “Le Taittinger” Prix Culinaire Japan.

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